Jeg har en flyvemaskine

Billede af papirsklip af 3 flyvemaskiner fra vuggevise Jeg har en flyvemaskine

Her er der en sød lille børnesang om en flyvemaskine, der både kan synges som godnatsang eller bare som hygge sang. Sangen er især populær blandt de lidt mindre børn.  Hvis der skal spilles guitar til, findes der akkorder til børnesangen Jeg har en flyvemaskine på guitar. Teksten og akkorder findes her: Jeg har en flyvemaskine (Akkorder).

Tekst: O. Schlichtkrull Musik: Finn Høffding

Lyt til Jeg har en flyvemaskine (Via Apple Music)

Teksten til Jeg har en flyvemaskine

Jeg har en flyvemaskine,
Og den har vinger på.
Og du kan  tro, at de er fine
for de er malet blå.

Og når den flyver om natten,
gi’r jeg den lygter på
Der er ingen, nej ingen, der kan ta’ den.
For hvem kan himlen nå?

Min far, han sidder og læser,
men han har lovet mig,
at en dag når vinden rigtig blæser,
så flyver han og jeg.

Min mor, hun sidder og strikker,
men hun har lovet mig,
at en dag når solen rigtigt skinner,
så flyver hun og jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *