Klæd børnene godt på til skolestart

Snart ringer skoleklokkerne ind igen og det er tid til det nye skoleår. Det betyder forberedelser af mange slags, især for børnefamilierne. Én af de mange forberedelser er at sørge for, at barnets garderobe er klar til det nye år. At købe tøj til børn kan dog være en jungle, da udvalget af børnetøj er stort. Men frygt ej – der er masser af tips til at vælge det rette tøj.

Lad dit barn udtrykke sig selv

Køber du børnetøj online vil du opleve, at udvalget kan være større end forventet. En god måde at finde det rette tøj på kan derfor være ved at have dit barn med på sidelinjen. At shoppe online kan nemlig sagtens gøres sammen med barnet. Her kan de pege på og udtrykke, hvilken stil de kan lide og de kan dermed guide dig i retning af, hvilket tøj, der snart skal fylde skufferne op.

Lad ikke vokseværk være fjenden

Børn vokser og de vokser stærkt. Derfor kan det også føles lidt som et ræs at købe nyt børnetøj, sende det til genbrug og købe nyt igen. Men, lad dig ikke stresse af de mange udskiftninger af tøj. For når du shopper online, kan du blandt det brede udvalg, nemt finde tøj, der både kan vokses i eller som kan lægges på lager. Handler du online er der også ofte rabatter og det er nemt at bestille en stor portion hjem, hvoraf noget af tøjet kan vente med at blive taget i brug indtil til næste skoleår.

Giv tøjet videre

Når det gamle børnetøj enten ikke passer længere eller ikke behager dit barns tøjsmag, så lad være at smide det ud. Gå den bæredygtige retning og giv det videre i familien, måske til en lille søskende eller til genbrug. Gør nogle andre glade med det tøj, dit barn selv engang elskede.