Stort udvalg i moderne og komfortable boxmadrasser

Boxmadrasser er et populært valg hos mange, når der skal investeres i en ny seng. En boxmadras er nem at indrette med, da den kan stå midt i rummet eller op ad en væg – og det er en seng, der ikke tager magten fra selv det lidt mindre soveværelse. Med en boxmadras får du en færdig soveløsning med masser af komfort, og det eneste, du selv skal gøre, er at skrue ben på sengen og lægge topmadrassen på – så er du klar til at sove godt.

Hos Bedrenætter.dk finder du et stort udvalg af moderne boxmadrasser, hvor der er tænkt på både design, komfort og kvalitet.

Hvad er en god boxmadras?

Udover den massive træramme skal en god boxmadras have en madras, der er opdelt i komfortzoner, så din krop får den optimale støtte natten igennem. Hos Bedrenætter.dk er madrasserne opdelt i hele syv komfortzoner, for den bedst mulige komfort. Dertil kommer pocket-fjedre i selve madrassen. Og med en topmadras til at fuldende billedet, får du en enkel og holdbar seng, der er utroligt behagelig og komfortabel at ligge i.

Du kan derudover vælge imellem flere forskellige sengegavle, som du kan købe til, så din nye seng får præcis det udtryk, du ønsker. Besøg Bedrenætter.dk og se det store udvalg i boxmadrasser

Opbygning af sengen

En boxmadras består af fire dele: en solid træramme, en madras med fjedrelag, som støtter din krop, solide ben til at sætte under madrassen og en topmadras til at give ekstra blødhed og komfort, mens du sover.

Træramme

Rammen er en af de helt centrale dele i en topmadras, derfor er det vigtigt, at rammen er lavet i massivt træ, så den har den fornødne styrke og holdbarhed.

Madrassen

Når det kommer til madrassen, er det naturligvis vigtigt, at madrassen giver den rette støtte. Hos Bedrenætter.dk er boxmadrasserne opbygget efter samme principper som springmadrasserne med gode og solide pocketfjedre, der giver kroppen den fornødne støtte under søvnen.

Ben

Når du får en ny madras, skal der naturligvis monteres ben under. Her er det vigtigt, at benene er robuste og holdbare og kan skrues godt fast, så sengen står godt og sikkert.

Topmadras

En topmadras er med til at give ekstra komfort til din boxmadras. Topmadrassen sikrer, at du ligger godt og har et blødt underlag. Derudover er topmadrassen med til at beskytte din seng og forlænge dens levetid.