Finalisterne til MGP 2020

Nu er navnene på de otte finalister til årets MGP 2020 endelig offentliggjort! Finalisterne er fra hele danmark: Jylland, Fyn og Sjælland har deltagere der er nået til finalen.

MGP kan ses på DR1 eller live i Royal Arena i København den 29. februar klokken 20.00.
Værterne til MGP 2020 bliver de populære børneværter Kristian Gintberg fra Ramasjang Mysteriet og Joakim Ingversen (Sofie Lindes kæreste).

De 8 finalister er:

#1 JAAIIL – Superhelten

JAAIIL er et band bestående af børnene Johannes, Alexander, Andreas, Ida, Isabella og Lucas, som er mellem 11-12 år gamle. Deres bandnavn er skabt ud fra deres forbogstaver. De optræder med sangen ’Superhelten’, som handler om Batman efter han er gået på pension og har fået en kone, som er en dværg.

#2 Liva  – Ingen plan

Liva er 13 år fra Brønshøj, hun går på scenen med sit band Oliver, Lærke og Ines. ’Ingen plan B’ handler om klimaforandringerne, og hvad man kan gøre.

#3 William – Stjerneskud

William er 10 år og optræder med sangen ’Stjerneskud’.  William bor i København, hvor han har skrevet sangen ’Stjerneskud’. William optræder sammen med bandmedlemmerne Mikkel, Ziyang og Otto.

#4 Karla & Liva – Brug din fantasi

Karla & Liva er 10 og 11 år og de skal optræde med sangen ’Brug din fantasi’. Karla & Liva  er veninder og begge bor i København. De vil have danserne Viggo, Simio, Seier og David med på scenen.

#5 Julie – Stjernen i det blå

Julie er 11-år og er nået til finalen med sangen ’Stjernen i det blå’. Julie er fra Odense hvor hun bor med sin familie og to katte der hedder Bjarne og Preben. Julies sang handler om at være bange for at blive stor og flytte hjemmefra. Julie skal både synge og spille guitar til MGP2020. Med sig på scenen har Julie de to dansere Anina og Julie.

#6 Siff – Mit hjerte der griner

Rapperen Siff er fra Viborg og er 12 år, hun skal optræde med ’Mit hjerte der griner’. Siff har prøvet at blive drillet og det har hun lavet en sang om. Hun vil have danserne Caroline, Emilie og Laura med på scenen.

#7 Mynthe – Syng det ud

Mynthe er kun 8 år, og hun er dermed den yngste deltager i MGP 2020. Hun vil optræde med ’Syng det ud’.  Mynthe er fra Bagsværd, her bor hun med sin familie og sine to marsvin, som hedder Putte og Nutte. Isa, Fiona, Jenny og Isabella skal danse på scenen til sangen.

#8 D&A – Boombadah basta

Dana og Anna  er 11 år og kommer fra Viborg. Deres gruppe hedder D&A og skal optræde med sangen ’Boombadah basta’. Sangen handler om at danse og synge, og med sig på scenen har D&A de fire dansepiger Carla, Emma, Nanna og Stine.

Der er lagt op til en super fed MGP fest, da der dette år kommer rekordmange publikummer. Der skulle efter sigende være 12.000 tilskuere!!

Hør sidste års finalister her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *