Årets julekalendere 2020

Danskerne er vilde med at samles foran TV i december, for at følge årets mange skønne julekalendere. Vi har lavet en oversigt over årets julekalendere i 2020.

Oversigt over Julekalendere i 2020

Her finder du oversigten over de julekalendere der bliver vist på TV i julen 2020.

Julefeber

(DR 1) Klokken 19.30

Foto: Snorre F. Ruhe © DR

Den nye julekalender i 2020 på DR1 ‘Julefeber’ handler om Bjørn der bor med sin juleglade far og sin lillesøster Gro i Urbanplanen på Amager, men da faren skylder nogle penge, bliver han nød til at låne deres lejlighed ud til en fyr med den tvivlsomme navn ‘Slikpinden’. Familien flytter derfor ind på farens arbejde, som er Det Kongelige Teater. Nu handler det om at få julen til at blive en succes og at forsøge at komme hjem igen.

Titelsangen til julekalenderen er lavet af Oh Land. Du kan finde teksten til sangen her: Julefeber

Julekalenderen ‘Julefeber’ er af Natasha Arthy og Rune Schjøtt-Wieth, efter idé af Natasha Arthy og Mette Eike Neerlin.

Nissebanden

(Ramasjang) Klokken 17.00

Foto: DR

Nissebanden bliver i 2020 Årets julekalender på Ramasjang. Nissebanden har været vist flere gange i julen siden den første gang blev sendt på DR i 1984.

Nissebanden handler om Julemanden der har mistet sit gode humør, det er nu op til Nissebanden finde det igen. Hvis julemanden ikke bliver glad igen, får børnene nemlig ingen gaver.

Julekalenderen er et hit blandt de yngste da konceptet er enkelt og der er nogle skønne sange med, som man nemt kan synge med på.

Du kan finde sangene fra Nissebanden her: Sange fra Nissebanden

Juleønsket

(TV2) Klokken 20.00

Årets familiejulekalender på TV 2 bliver 'Juleønsket'. (Fotos: TV 2)Foto: TV 2

Årets familiejulekalender på TV 2 bliver i 2020 et herligt gensyn med ‘Juleønsket’.

Julekalenderen ‘Juleønsket’ handler om den 12-årige Julie, som bare ønsker at holde juleaften sammen med hele sin familie, men desværre for Julie skal hendes forældre begge arbejde den 24. december. Heldigvis bliver Julies ønske hørt af engle. En ung og rebelsk engleaspirant ‘Rafi’ skal forsøge at opfylde Julies ønske.

Hovedforfatteren til ‘Juleønsket’ er Ina Bruhn og den er instrueret af Carsten Myllerup har og  produceret af Cosmo Film med støtte fra FilmFyn og FORD.

Titelsangen til Juleønsket er den skønne ‘Lille store verden‘ af Rasmus Seebach.

Du kan finde teksten her: Lille store verden

Alletiders Jul

(TV2) Klokken 16.00

Foto: Søren Hartvig, TV 2

Vi får igen et gensyn med den populære julekalender om Pyrus på TV 2.  Julekalenderen Alletiders Jul blev første gang vist på TV2 i 1994

‘Alletiders Jul’ foregår på rigsarkivet hvor nissen Guttenborg, passer nissernes arkiv og Bertramsen der passer menneskenes arkiv ovenpå.  Pludselig dukker Ungnissen Pyrus op den 1. december og skaber en masse ballade. Pyrus får fingrene i Guttenborgs magiske tryllebog og begynder at remse trylleformularerne forkert op. Resultatet bliver, at bogstaverne begynder at falde ud af alle arkviets bøger. Alle ord, der er skrevet om julen, forsvinder. Nu handler det om at finde julen igen.

Vi har samlet teksterne til alle de skønne julesange fra julekalenderen her: Sange fra Alletiders Jul

Grethes Jul

(TV2) Mandag klokken 20.30


Foto:  TV 2

I december 2020 kan man  glæde sig til at se en helt ny julekalender med den folkekære Peter Frödin. ‘Grethes Jul’ bliver sendt som en adventskalender (Mandag).

Julekalenderen handler om Peter Frödins skøre karakter ‘Grethe’ som nu ansat i et stormagasin, hvor hun sælger bøger om, hvordan man slipper af med pletter.

Vi mødte første gang Grethe i TV 2s komedieserie af samme navn i 2017.

Natholdets Julekalender 3

(TV 2 Zulu) klokken 21.00

Foto: TV 2

TV 2 Zulu sender den tredje sæson af den virkelig populære julekalender for voksne ‘Natholdets Julekalender’. Anders Breinholt, Søren Rasted og Carsten Berthelsen vil i 2020 smage på øl fra danske mikrobryggerier.

I 2020 er det muligt selv at smage på øllene.
Folkene bag Natholdet og Craft Makers Collective er nemlig gået sammen om at støtte de danske bryghuse i et ellers svært år. Alle øllene i Natholdets julekalender er særligt udvalgte danske specialøl.

Julekalender indeholder:

  • 24 øl fra danske bryggerier – udvalgt af Carsten Berthelsen (33cl – 60cl)
  • 4 danske snaps (5 cl.)
  • Natholdets helt egen specialøl
  • Unikt Natholdet ølglas

Den kan købes hos Craft Makers Collective her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *