Sover dit barn bedre end dig?

En god nats søvn er essentielt for forældre. Der er ikke noget værre end at ligge søvnløs eller med ubehag, hvis dit barn endelig har valgt at sove igennem hele natten. Der er selvfølgelig mange ting, der kan afgøre, hvorvidt du får en god nats søvn. Har du den rigtige pude? Har du den rigtige dyne? Har du den rigtige madras? Selv den rigtige temperatur i soveværelset er et vigtigt punkt i den gode søvns tjeneste.

Det er ikke nemt at være forældre

Det er ikke altid nemt at være forældre, og slet ikke hvis søvnen ikke er god. For børnene skal stadig hentes, bringes, passes, fodres og puttes. De fleste har oplevet at ligge søvnløs om natten, og de fleste forældre ved, hvad det kan gøre ved humøret dagen efter. Måske skændes man lidt ekstra med partneren, måske har man mindre tålmodighed med sine børn. Det er ikke overraskende, at hvis du får de timer, du skal bruge om natten, så er energien til hele familien bare større dagen efter. Og hvis energien er større, er overskuddet større til at lave ting, som kan give kvalitet i samværet i jeres families hverdag. Men hvad er årsagen til den dårlige søvn?

Stress eller sengen

Stress holder mange danskere oppe om natten, men det er ikke altid her, problemet ligger. Mange er ikke klar over, at de måske ligger på en for hård eller for blød seng. Det kan give urolige nætter og smerte i kroppen om morgenen. Det kan være svært at finde tiden til at tage til en fysisk butik og få personlig vejledning, især med småbørn. En online sengeforhandler, som for eksempel Sengefabrikken, er måske den nemmeste løsning her. De er i hvert fald en online sengeforhandler med stort udvalg. Det er alt andet lige nemmere at sætte sig foran computeren og browse igennem en online sengeforhandler, end at køre ind til den nærmeste fysiske butik, især i en travl hverdag med børn. En online sengebutik har som regel alt, hvad du måske mangler, om det er; dyner, puder, en seng, madrasser, du kan finde det hele online. Sengefabrikken, for at nævne dem igen, har endda en chat funktion, så du kan søge hjælp og vejledning under dit køb, og dermed måske finde løsningen til dit problem. Alle fortjener en god nats søvn, og alle børn fortjener at blive puttet, uden at mor eller far falder i søvn undervejs.